Website maken…

Het valt niet mee. Bijna was ik tevreden met de opmaak. Ik wilde alleen nog van het groteske handschrift-lettertype af, dat de top van de pagina ontsierde.

Op internet vond ik een tutorial om lettertypes te wijzigen. Ik besloot om, voordat ik onherstelbare fouten zou maken in de “style sheet”, de gehele CSS te kopiëren en in Word te zetten. Maar in plaats van kopiëren koos ik voor “knippen”. Voor ik het wist, had het “theme” van de site geen idee meer wat boven en onder was.

Mijn naam dwarrelde door het beeld, subcategorieën stonden boven de hoofdonderwerpen en er verschenen gloednieuwe lijsten met opties. En alles in dat spuuglelijke lettertype, dat ineens ook nog eens knalgeel was geworden!

Snel maar even de hele boel gedeletet en de pagina teruggebracht tot deze sobere vorm.

Een nachtje slapen dus maar, en morgen de helpdesk bellen.

Snel meer digitaal geklungel, dat beloof ik!

Lennard